torstai 13. elokuuta 2015

Beatrix Pottter -sampler

Beatrix Potter -sampler haettu kehystämöstä. On upea!

Malli: Primitive Hare
Kangas: Kahvivärjätty 28 count pellava

"There is something delicious about writing the first words of a story. You never quite know where they´ll take you..."


Kirsi

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Käsitöitä kierrätysmatskusta ja pistely-WIP

Tässä postauksessa on paljon kierrätysasiaa - kissat ei kuitenkaan, vaikka niistäkin muutama kuva :) Facebookissakin on Kierrätysideoita ja -ohjeita -ryhmä jota tykkään seurata. Ihanaa nähdä mitä kaikkea ihmiset keksivätkään tehdä. Minulla usein kierrätysjutut on jotain ompeluksia, mutta perjantainapa sainkin oikein huippuidiksen ja töistä lähti kotiin hylätty cd-teline, ks. kuva jäljempänä.

Tuparilahjaksi tein tyynynpäällisen ja säilykepurkista kynäpurkin. Korttiin kukat on tehty Fimosta. Ihan kiva setti :)


Töihin tein työpöydälle ja samalla mallikappaleeksi syksyn askarteluihin maitopurkeista kynä-yms. telineen. Kankaat Marimekon tilkkuja. Pienistäkin paloista saa kivoja juttuja aikaiseksi!


Töissä oli hylättynä mun vanhasta huoneesta cd-teline. Otin talteen ennenkuin meni roskiin ja heitin cd-levyt pois, samoin paperiset kannet. Säästin nämä kotelot ja sain erittäin näppärän säilytysratkaisun kiiltokuville, tarroille yms. Vielä mahtuu koteloita monen monta.


Kierrätysteemalla kun mennään, niin laitanpa kuvan meidän kauniista kaapista, jonka isä teki viime kesänä. Ovet on vanhan talon ikkunoita. Talo purettiin ja vanhemmat menivät sinne ikkunoita kyselemään ja kannatti kyselläkin, kun näin upeita lopputuloksia saa vanhoista ikkunoista. Kaapin päällä oleva nukkekoti on tehty melkein täysin kierrätysmateriaalista, ei taida olla kuin saranat uusia :) Jos haluat nähdä talon sisälle (se on kyläkoulu), katso kuvia nukkisblogista.


Ristipistoilussa WIP eli work in progress on tällä hetkellä ihastuttava kisupentu ompelutarvikkeiden kera. Malli on lehdestä Création Point de Croix maalis/huhtikuu 2014.

Tässä mallikuva lehdestä.


Aslan ja Batu nököttivät laatikossa ja sieltä seuraavat tarkoin mitä mami puuhaa. Suloiset kullanpalat!


Kirsi