sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Toinen adventti lahjoineen

Tänä aamuna availtiin toisen adventin kalenterilahjoja. Olen saanut tänään vetää henkeä useammankin kerran. Ensin tietysti aamulla kalenterilahjoja avatessani, mutta myöhemmin päivällä tuli vielä yksi iso yllätys, siitä lopuksi lisää.

Maija oli koonnut pakettiin ihastuttavan kirjontakankaan, käsinvärjätyn langan ja hän oli tehnyt minulle "samaa sarjaa" broderie-teeman pistelyn kuin mitä sain 1. paketissa. Todella ihana! Näissä pistelyissähän on muuten Ranskan lipun väritkin, enpä ollut hoksannut. Sain myös vanhan, 1990-luvun alun Muumi-mukin. Maija tietää minun keräilykohteeni, tämä on niin upea lahja :) Kiitos Maija hienosta 2. adventin lahjasta!



Marin paketista kuoriutui upea kelta-sininen teema (me molemmat tykätään Ruotsista :) Mari tunnusti, että hänellä oli vähän mopo karannut käsistä. Mehän olimme sopineet maltillisista paketeista, mutta ymmärrän kyllä, joskus vain johonkin teemaan löytyy ja löytyy just niin sopivia juttuja, että eihän niitä voi olla ottamatta mukaan!

2. adventin lahjasta paljastui keltainen rasia, jossa oli keltaisia kukkanappeja, keltainen ja sininen kirjontalanka. Sain ihanaa keltaista viimeistelykangasta, ric rac -nauhaa ja isoja nuppineuloja, tietenkin keltaisia ja sinisiä. Ja sitten... todellisen haasteen Mari minulle heitti, nimittäin Erica Michaelsin Petites Collectionin samplerin "A family sampler". Siinä on 187x124 pistoa ja työ tehdään 40 count silk gauzelle. Voitte arvata, että olen ihan tohkeissani tästä, mutta talviaika vaan nyt asettaa esteensä. Tätä työtä näen tehdä vasta keväällä ja kesällä, kun luonnon valoa on vielä töiden jälkeenkin (ja tietysti viikonloppuina ja lomilla koko päivän). Mutta siis, aivan ihana!! Kiitos Mari oikein paljon näistä ihanuuksista!


Mitäpäs minä laitoin Maijan ja Marin adventtipaketteihin!?

Maija sai 2. adventtina vaihdon toisen pistelyn. Toiveen mukaan tehty saksalaisesta kirjasta ja viimeistelin kirjeenkirjoittajan "penaaliksi". Täältä löytyy paikka korteille, kirjekuorille ja -papereille sekä kynille. Tietysti taskuun voi sujauttaa myös postimerkkiarkin. Mukaan laitoin myös kauniin, herkän sävyisen pistelykankaan.



Marin pakettiin sujautin kesää - ensimmäinen adventti oli kevät, toinen on kesä jne. Vallilan upea kesäinen tyynyn liina, jonka Mari varmaan hyödyntää heidän kauniilla patiollaan. Pisteltäväksi löytyy Lizzie Katen kitti "Flowers", se on oikein nätti ja mukana niin suloinen kangaskin.



Ja viikon päästä nautitaan taas :)


Mutta entäpä se yksi huokailu lisää? Tänään on paljastettu, että olen voittanut Pistelijät ry:n logo-kilpailun! Jee jee jee! Palkinto on upea, saan 100 euron lahjakortin haluamaani käsityökauppaan ja täytyy sanoa, että enpä edes mieti asiaa, kyllä se on Casa Cenina. Siellä on niin laaja valikoima ja nopea toimitus. Minulla on siellä kolmen sivun verran tarvikkeita jo toivelistallakin, heh. Siellä ne lojuu vuodesta toiseen ja aina välillä napsin jotain ostoskoriin. Mutta siinä samalla tulee aina uusia tuotteita laitetuksi toivelistalle, siksi se on niin pitkä.

Pistelijät ry:n logo näyttää siis tältä. Ideana on, että sen voi myös pistellä vaikkapa projektipussukkaan tms. (logo on itsessään ristipistomalli). Logossa halusin korostaa sitä, että yhdistyksen jäsenet ovat ympäri Suomea ja etäisyyksistä huolimatta kaikki ovat tasavertaisia jäseniä, vaikka aina jollakin on pitkä matka esim. tapahtumiin. Sydän tarkoittaa tietysti sitä, että me kaikki rakastamme kirjontaa!


Ensi sunnuntaihin,
Kirsi

5 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja! Ja komia logo, kiitos vaan hallituksen puolesta! :)

    VastaaPoista
  2. Upeita paketteja jälleen kerran! Ja onnea Kirsi vielä logokilpailun voitosta!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kirsi upeasta kirjeenkirjoittajan penaalista..ihan varmasti käytän sitä kun taas Sinulle kirjoittelen ja aprikoosin keltainen Vintag- pellava oli todella suloinen ja ah-niin mun tyylinen tuo värikin.Olipas hauska juttu että me molemmat laitettiin toistemme II Adventin pakettiin pistelykankaat!!

    Onnea Onnea voitosta nauti oikin sydämestäsi ihanasta palkinnosta.
    Tuo logo on suloinen !!!! :)

    VastaaPoista
  4. Onnea vielä kerran, olet voittosi ansainnut :) Oikeita ihanuuksia teidän paketeissanne! Sinikeltainen teema vei vallan sydämeni. Ihanan raikasta näin "luonnonharmaiden" päivien piristykseksi.

    VastaaPoista
  5. Onnea Kirsi, upea logo! Oli ilo pistellä se malliksi blogiin :). Ihana keltainen Muumimuki Maijalta, sulla oli kyllä varsin keltainen sunnuntai :)

    VastaaPoista