tiistai 6. toukokuuta 2014

Säilytyslaatikko ristipistokiteille - yksi pieni elefantti marssi näin...

Hei!
Tänään viimeistelin ristipistokittien säilytykseen laatikon. Hyllyltä loppui tila ja piti saada joku laatikko avuksi. Elefantti-pistely on kirjasta Inde révée á broder ja pellavakangas Emmulista Sajoun Cherry-värinen 30 count. Halusin tehdä tosi värikkään laatikon ja sitähän tämä lopputulos on :)

Sopivaa laatikkoa ei löytynyt valmiina, siis juuri oikean kokoista, joten tein laatikon itse tukevasta paspartuuripahvista. Kun tekee itse, saa just sen kokoisen kuin tarvitsee! Laatikon päällystin kankaalla.




Kirjonnan alla on vanu ja se on pingotettu pahville. Reunukset viimeistelin sametti-pitsinauhalla.



Vielä mahtuu kittejä, tilaa on :)



Tässä vielä kuva sisältä, viimeistelin sisäpuolelle taitetun kankaan reunan nauhalla. Laatikko olisi vielä kivempi, jos minulla olisi ollut enemmän värillistä paspartuuripahvia. Nyt vain päädyt on punaiset. Toisaalta, ei tuo takaosa paljon kiteiltä näykään.


Jos innostut tekemään laatikon, niin tarvitset vain tukevaa suoraa pahvia, hyvää liimaa (esim. Tacky Clue, Ericeeper), maalanrinteippiä, siistiksi silitetyn kankaan ja pahville on tietysti piirrettävä suorat viivat leikkaamista varten (muutamankin millin heitto aiheuttaa jo hankaluuksia, ainakin minulle, kun olen tarkka näissä asioissa). Suosittelen, tämä on kivaa askartelua ja taatusti saa yksilöllisiä säilytyslaatikoita!

Kirsi
ps. joku elefantti-innostus on nyt minulla menossa, kun tuossa edellisessä postauksessa näkyvässä meikkipussukassakin on taustakankaassa elefantti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti