maanantai 5. elokuuta 2013

Valmista tuli 48 counttiselle ja ihana uuden kirjontatekniikan aloitus sekä Victorian kuulumiset * Ready for 48 count and something new to try

In English, please read at the end of this post.


Heippa!
Lauantaina olimme Emman kanssa Outilla ristipistotapaamisessa ja siellä vihdoin aloitin Rainforest Crunch-työn (mallin olen lainannut Pauliinalta). Tämä työ kirjotaan Watercolours by Caron -langoilla ja ne ovat kertakaikkiaan upeita lankoja. Sain mallista koko keskusta-alueen valmiiksi. Tykkäsin tehdä tätä needlepoint-kirjontaa!


Ristipistotapaamisessa oli kivaa ja meitä oli taas aika monta paikalla. Outi asuu maalla ja nautin kovasti niistä maisemista. Onneksi hevosetkin olivat paikalla tien toisella puolen. Vein tuliaisena Outille lehmäkarkkeja ja lehmämalleja täynnä olevan pikkuisen mallikirjan, jonka ostin helmikuussa Pariisista.


Tänään sain valmiiksi nukkekodin kissatyynyn. Se on kirjottu 48 count silk gauzelle ja on aivan ihana! Malli on Nicola Mascallin "Cat on cushion". Näitä on pakko tehdä lisää, jotenkin tämä pienen pieni näprääminen koukuttaa :)


Ja muuten, tämä on toki ihana nukkekodin tyyny, mutta ihan yhtä ihana olisi avaimenperänä tai saksikoristeena! Siinä sitä teille pistelijöille mietittävää :) Tässä mittakaavakuva tulitikun kanssa:



Haluatteko tietää mitä Victorialle kuuluu!? Uskon, että moni haluaa tietää kuulumiset, joten laitanpa pienen kuvakokoelman tähän :) Vickan on nyt 8 viikkoa ja painaa jo yhden kilon, jee!

Vanhempani kävivät tänään ja isäni oli tehnyt Vickanille oikein kekseliään lelun. Tämän puupallon kimpussa neiti jaksaa touhuta kerrasta toiseen.





Saimme myös lainaksi valjaat, jotka ovat riittävän pienet Vickanille. Tai siis niissä on riittävästi liikkumavaraa. Ja voi että miten onnellinen oli pieni kisu kun sai kävellä ruohikolla. Nenä värisi onnellisena, kun se haisteli tuulta ja muita tuoksuja.




Pienen pienet muurahaisetkaan pihakiveyksellä eivät olleet turvassa tämän "pedon" tassuilta :) Sitten kun muurahainen oli tassun alla, Victoria katsoi ihmeissään ympärilleen, että mihin se hävisi!


Valjaat eivät ole kireällä, vaikka kuvasta saattaa niin luulla. Victorian vartalo on niin pieni ja hento ja pitkän karvan ansiosta näyttää kuin valjaat kiristäisivät. Oli se aika huvittavan näköinen tuolla nurmikolla ihmetellessään :)

Mukavaa viikkoa kaikille!
Kirsi



Hi!
I have finished my first 48 silk gauxe embroidery and I am hooked :) Must have more! This is a dolls house pillow and the chart is Nicola Mascall´s "Cat on cushion".

I also started a new embroidery. The chart is Rainforest Crunch and it is a needlepoint work. Love to do that also!

Our kitten is now 8 weeks old and my fatrher made her a new toy. Victoria loves her new toy :) Also we got harness for her and now we can go out every day. Vickan was so happy walking in the grass and smelling the wind.

Have a nice week,
Kirsi

1 kommentti: