tiistai 11. kesäkuuta 2013

Prairie Schooler-vaihto, Raymond Briggs ja ruusukranssi -> tämän päivän ihanuudet :)

Hi!
I got this lovely Prairie Schooler exchange from Päivi. It is very beautiful, thank you so much!
In the second picture you can see my Ebay-shopping, some Raymond Briggs books.
And last picture my new chart I am working on. Coming soon...



Heissan!
Osasinkin jo odottaa, että postilaatikosta löytyisi jotain ihanaa ja niin siinä kävikin. Päiviltä saapui Prairie Schooler-vaihto, joka on todella kaunis ja vieläpä molemmin puolin kirjottu! Meillä on pilvinen päivä tänään ja harmitti, kun tuli niin pimeät kuvat. Työ päätyi meidän makuuhuoneeseen. Se sopii niin hyvin lipaston päälle siihen seinälle missä on valokuvatapetti!



Kiitos Päivi kauniista työstä!


Postilaatikosta löytyi muutakin kivaa. Olen ihastunut Raymond Briggsin lumiukkoon ja tykkään hurjasti myös aiheen mukaisista ristipistomalleista, astioista, leikearkeista ym. ym. Ostin E-baysta omaksi nyt sitten lumiukko-kirjankin! Ja koska alan olla kallellaan myös Briggsin Father Christmasiin, niin ostinpa senkin ja lisäksi tuon Bear-kirjan, sillä sepä onkin minulle ihan uusi tuttavuus. Äkkiseltään selasin kirjan kuvat ja voi kun näyttääkin mielenkiintoiselta! Tuosta joulupukistakin on varmasti ristismalleja olemassa! Se olisikin kiva juttu! Olen mielestäni nähnyt joskus jossain, jos oikein muistan.



Työn alla on oma mallini "Hellinin ruusukranssi", tällä kertaa ruskeana versiona. Tästä voisi tehdä mitä vaan... minä aion viimeistellä tämän nukkekodin matoksi. Oikean puoleisesta on tulossa joko saksikoriste tai nukkekodin tyyny (kirjottu yhden yli 28 pellavalle).


Olettekin jo nähneet tämän pinkin version neulavihon kannessa ja lisäksi on ollut näytillä kuvat nukkekodin tyynyistä. Sama malli, mutta pistelty vain yhden yli. Ne kuvat on postauksessa 5.4.



Päivä jatkuu varmasti yhtä mukavana, kun on kaunista katseltavaa, kivaa luettavaa ja ihana työ tekeillä! Mukavaa päivää teille kaikille myös!
Kirsi

3 kommenttia:

  1. Eipä kestä : )
    Toinen puoli oli valmiiksi 'värjättyä', mutta tuo nimikoitu puoli on itse värjättyä, kahvilla ja teellä. Voi olla että haalistuu ajanmittaan. Tosin meidän keittiön seinässä ja katossa oleva kahvi ei ole mihinkään haalistunut kahdessa vuodessa : /
    Mukavaa kesää ja ihanaa että pääsin vaihtoon mukaan!

    VastaaPoista
  2. Ihastuttava tämä sinunkin saamasi pistely!

    VastaaPoista
  3. Nätti tuo PS-vaihto.

    Ja sitten: Voi ei, Kirsi, älä nyt osta Lumiukkoja enää, ethän?! Muista-muista. Mulla on jo kaikenlaista hankittuna (mm. kirjallisuutta...), ettei mee sit turhaksi ne... Mä olen nyt laskenut sen varaan, ettei sulla olisi muuta Lumiukkoa kuin ne, mistä kerroit silloin vuodenvaihteessa? :)

    VastaaPoista